Allen Tegen Eenzaamheid

25-03-2020

Het Coronavirus brengt ons in een ongekende situatie en het moet nog maar blijken hoe ver wij worden beperkt in onze bewegingsvrijheid. Lastig, maar stel nu dat u een eenzame oudere bent. U komt in deze tijden de deur niet uit. Het vaste rondje supermarkt, de kaartclub, koorbijeenkomsten, maar ook familiebezoek, het zit er allemaal even niet in. Wij willen proberen daar een oplossing voor bieden.

Hoe dan? Het idee is simpel... 

Door de doelgroep een voorgeprogrammeerde tablet ter beschikking te stellen kunnen zij contacten blijven onderhouden. UwCompaan levert een kant en klaar oplossing voor dit doel. Een aantal verzorgingstehuizen maakt al gebruik van tablets en hun ervaringen zijn positief.

De kosten per tablet zijn € 299,- incl. btw. Wij rekenen op u! Indien u ouderen kent die behoren tot deze doelgroep (eenzaam en minstens 70 jaar), dan kunt u ook een aanvraag doen voor een tablet met abonnement voor de duur van één jaar. Dan gaan wij hier in samenwerking met de Gemeentes Deventer en Zutphen, Carinova, Solis, MKB Deventer, Sutfene, Humanitas etc. proberen om een adoptiepartner te vinden, die dit gaat bekostigen.